Productreview

Schoonmaaktips met ProGold op Le Soigneur

Le Soigneur is een vrij nieuwe wielerblog voor de sportieve fietser in Nederland en België. Zij plaatsen artikelen over voeding en verzorging, fietsroutes, fietsverhalen en verslagen vanuit het de  vele toertochten.

Le Soigneur

Een soigneur is aanwezig bij alle koersen van zijn team en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het peloton. Zo komt het dus dat deze blog het laatste nieuws kan melden over al deze gebeurtenissen en aanverwante zaken.
Nu de herfst en de winter voor de deur staan, is goed onderhoud aan je fiets cruciaal. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je fiets in optimale conditie blijft en je lekker kunt genieten van ritjes.
Op een schone fiets rond flaneren ziet er toch verzorgd uit en helemaal dat alles soepel loopt, met name je ketting. Want zeg nou zelf, dat gekraak en gepiep van je ketting fietst niet lekker en is ook niet nodig.

Schoonmaaktips

In het artikel op Le Soigneur wordt ingegaan op hoe je je fiets gemakkelijk en snel weer schoon krijgt. Met gebruik van ProGold onderhoudsmiddelen is dit zo gepiept en dit Amerikaanse merk staat ook goed aangeschreven.
ProGold maakt gebruik van de MFR technologie, wat er op neer komt dat de smeermiddelen zich concentreren diep in de metalen delen van de ketting.

Progold Degreaser Wash Progold Bike wash spray
Metal Friction Reducer

MFR staat voor Metal Friction Reducer, wat vertaald kan worden in een ‘metalen’ behandeling, waarbij moleculen zich vastzetten aan metalen delen van de ketting.
De smering werkt als een coating, wat er voor zorgt dat de ketting niet meer metaal-op-metaal loopt. Dit proces is niet afhankelijk van de zichtbaarheid van olie op de ketting, vandaar de ProGold smeerolie ook niet heel vet is!
MFR stoot letterlijk vocht en vuil af, zodat de ketting soepeler loopt. Aangezien vuil niet aan je ketting blijft plakken, komt het ook niet in je aandrijving of derailleurwieltjes terecht!

Le Soigneur: de wielrenblog voor amateur wielrenners en fietsfanaten

Lees HIER het complete artikel op www.le-soigneur.nl en volg dit blog voor al het nieuws en ontwikkelingen in het (amateur) peloton!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.