OVER ONS

We zijn begonnen in 2016 en zorgen ervoor dat fietsenwinkels in de Benelux unieke en onderscheidende producten aangeboden krijgen. En we blijven op zoek naar dit soort producten om winkels, maar ook de consument te blijven verrassen. Tezamen met onze flexibele instelling en high service, zorgen wij voor een glimlach en duimpje omhoog!

Onze werkwijze is uniek en old school. Op pad langs de fietsspeciaalzaken met een koffer vol producten. Mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat er in die koffer zit. Als je de producten kan zien, voelen en testen heb je er een goed beeld bij.

Onze focus ligt op winkels met sportieve fietsen in het assortiment, zoals racefietsen en mountainbikes. Maar ook bieden wij producten aan die geschikt zijn voor stadfietsen of E-bikes.

Floris en Erik Velovak 2019

"Wij willen er voor zorgen dat fietsen fun blijft en dat gaat het beste met een fiets in optimale conditie, waar je weinig naar om hoeft te kijken!"

Floris van Miert

Floris van Miert, Oprichter en Eigenaar

“Met de producten van BusyBee spelen wij in op een niche in de fietsbranche. Onze producten zijn innovatief en onderscheidend voor in de winkel.”

Erik Gruyters

Erik Gruyters, Sales en Marketing

“Onze aanpak loont. Met de koffer langs de winkels om onze producten te laten zien en voelen. Mensen zijn hier gevoelig voor en kiezen ter plekke wat ze willen hebben.”

progold partner logo
bikeshield partner logo
tange partner logo
raveman partner loo
oko partner logo
safeman partner logo
upstand partner logo
magicshine partner logo
rockstop partner logo

Nog geen producten in je winkelmand.