Revoloop ultralight binnenbanden

Revoloop logo

De innovatieve binnenbanden van de toekomst. Ze houden de lucht langer vast, zijn licht van gewicht, nl. 39 gram! en 100% recyclebaar. Gemaakt van TPU (Thermoplastic Polyurethane)

Met een 40mm presta ventiel (zwart), met een stop en van degelijke Duitse kwaliteit!
Als je lek rijdt, kun je deze binnenband nog makkelijk repareren, zonder lijm! Reparatiekit hecht zich aan de Revoloop.

Twee Revoloop bandjes nemen dezelfde plaats in als 1 reguliere butyl binnenband! Ideaal dus ook om onderweg mee te nemen.

Geproduceerd in Duitsland.

Waarom kies je voor REVOLOOP ?

Licht en stabiel – REVOLOOP ventielen
De door REVOLOOP ontwikkelde ventielen zijn gemaakt van een speciaal, zeer sterk thermoplastic polyurethane. Zij combineren de hoogste technische standaarden met een minimaal gewicht en een geadvanceerd design.
De intere gelaste ventiel voet beschermt de band tegen beschadigingen van scherpe randen bij het ventielgat in de velg. Ook zit er een ventiel stop in!

REVOLOOP lastechniek
Het gepatenteerde lasproces maakt het mogelijk om voor het eerst op thermoplastische banden met grote wanddikte te lassen, zodanig dat een vlakke naad kan worden vervaardigd. Dit technologische geavanceerde proces realiseert een perfect rijcomfort met de hoogste graad van beveiliging tegen snakebites en lek rijden.

Ecologisch verantwoord – REVOLOOP materiaal
Thermoplastische polyurethaan is recyclebaar kunststof. Aangezien zowel de band en het ventiel zijn gemaakt van TPU kunnen REVOLOOP fietsbanden worden gerecycled. Verantwoordelijkheid voor het milieu dus!

“Go fast, go light”

Revoloop Race
Revoloop repair kit

Nog geen producten in je winkelmand.