OKO tyre sealant

oko portfolio logo
OKO Magic Milk Hi-Fibre 1L gebruik

Beschermende latex en afdichtingsmiddelen

OKO heeft 40 jaar geleden haar effectieve en preventieve beschermende latex uitgevonden en is actief inde segmenten: motoren, quads, zwaar off-road voertuigen, vrachtwagens,scootmobiel,het leger en sinds 2010 ook actief in de tweewielerbranche.

Waarom kies je voor OKO latex?

  • Synthetische latex
  • Sterkere punctie afdichtend vermogen tot 7mm gaten
  • Allergie- en ammoniak vrij, 100% ongevaarlijk
  • Klontert niet, geen korrels in band!
  • Kan bijgevuld worden naar gelang de levensduur van de band
  • Droogt op in een mooie gladde, egale laag en zet zich ook vast aan de zijkanten van de band
  • Blijft goed tot 9-12 maanden in de band
  • CO2 pomp-, velg- en band vriendelijk

OKO zorgt voor probleemloos fietsen

Wie kent het niet: een lekke band!  Vervelend, tijdrovend, kan gevaarlijk uitpakken en je moet weer een nieuw binnenbandje kopen. OKO lost dit probleem op, door de binnenkant van de band te sealen.

OKO producten zijn een anti-lek vloeistof of preventieve beschermende latex, voor in de band of binnenband , vóórdat er sprake is van een lek. OKO droogt op in een egale laag, dus geen korrels! Het beschermt tegen lekken in het loopvlakgedeelte van de band.

De OKO afdichting is sterker dan de reguliere reparatiemiddelen. Het is afwasbaar met water en is een 100% ecologische mix en zal niet uitdrogen of verharden.

Je kunt de latex gewoon in je banden laten zitten, ook al staat je fiets een tijdje stil.

OKO heeft een langere effectieve levensduur dan andere merken en gaat normaal 9-12 maanden mee in gebruik, voordat het nodig is om het opnieuw bij te vullen.

Scott Sram MTB team Nino Schurter

Bekende teams rijden met OKO!

MTB/CX:

SCOTT-SRAM MTB Racing team, Zwitserland
Onder leiding van de wereldkampioen Nino Schurter, die de 2019 Cape Epic heeft gewonnen, testte dit topteam een jaar lang Magic Milk Hi-Fibre: en nu mogen we aankondigen dat we hun gekozen partner zinjn in Sealant (ter vervanging van Stan’s).

CST Sandd  Bafang  MTB team, Nederland
Eigendom van en beheerd door MTB-legende Bart Brentjens, de eerste man die een Olympische MTB gouden medaille won, en winnaar van 7 van de 7 podia in de Cape Epic Grand masters.

Ghost Bikes Factory MTB team (all-Women), Duitsland
Het Ghost-team testte ons ook vorig jaar en werd vrij om Magic Milk officieel te gebruiken, nadat ze overschakelden naar Maxxis  banden  aan het begin van 2019.

Habitat Mountainbike Team, Nederland
Bewustwording voor de wereldwijde liefdadigheids habitat voor de mensheid, dit was ons eerste Pro-team in 2015 en we zijn er trots op hun partner te blijven.

WEG:

Elevate KHS, Verenigde Staten
Dit eersteklas team wint races over de hele VS; en onlangs kwam een verleidelijke 2de in de ronde van Taiwan. Het is geweldig om te kunnen laten zien dat Hi-Fiber het echt snijdt in hogedruktoepassingen  waar anderen falen.

Zappi Holdsworth Racing U23, VK/Italië
We zijn trots om een ander team te ondersteunen dat een groot jong talent ontwikkelt (in dit geval voornamelijk Britse jongens), met een record van renners die gaan racen met Team Sky, team Wiggins,  enz

MARATHON MTB/CYCLOCROSS:

KTM alchemist Selle  smp  Dama  , Italië
Dit team is het hele jaar door actief-bewijst dat OKO Magic Milk Hi-Fibre  race Sealant het in de modder en het Slush van winter Cyclocross-evenementen snijdt, evenals warme en  slopende  zomer marathons…

DOWNHILL/MTB:

KHS Factory Racing MTB team, Verenigde Staten
Na grondige testen door middel van 2018, was het team blij om KHS te ondersteunen in hun zakelijke beslissing om OKO Magic Milk Hi-Fiber te distribueren als hun lead Sealant (het opnieuwplaatsen van stan’s) van 2019.

GAMUX RACING, Zwitserland
De nieuwe naam voor de voormalige NS Bikes Factory Racing; sinds dit  UCI Downhill  team stan’s met Magic Milk Hi-Fibre  halverwege de 2017 verving, zijn ze gepassioneerde pleitbezorgers van ons product.

ENDURO:

We zijn verheugd om twee opkomende rijders te ondersteunen:
*In Portugal, Luis Novais, die binnenkort zijn eigen team opzet
*In Wales, onze jongste ster-of-the-Future, 14-jarige dan Cartwright!

CST Sandd MTB team Bart Brentjens OKO

Believe in Magic!

OKO Magic Milk Hi Fibre 250ml
OKO Magic Milk 250ml
OKO Xtreme 400ml MTB
OKO Puncture Free 250ml

Nog geen producten in je winkelmand.